Košík
0 ks

0
Košík je prázdný
Doplňkové krmivo pro psy.
Žvýkací kost pro štěňata a mladé psy všech plemen.
Žvýkací kosti Azanki Puppy s králičím masem a probiotiky jsou ideální pochoutkou pro štěňata, která uspokojuje jejich přirozené potřeby žvýkání a kousání, zejména v období prořezávání zubů. Kosti neobsahují žádné ostré nebo lámavé části, takže jsou bezpečnější alternativou k různým žvýkacím pomůckám.
Azanki je 100% přírodní pamlsek pro vašeho psa. Neobsahuje přidané obiloviny, umělá barviva a konzervační látky. Vyrobeno z kůže nejvyšší kvality se superpotravinami a vysokým obsahem kolagenu. Lahodná kombinace mleté jelení kůže a hypoalergenního králičího masa s přísadami podporujícími růst, jako je rakytník a probiotika.
Proč je žvýkání pro vašeho psa tak důležité?
● U štěňat může ulevit od bolesti způsobené prořezáváním zubů a svěděním dásní.
● Nejenže pomáhá k uvolnění, ale také procvičuje svaly tlamy a pomáhá odstraňovat zbytky potravy ze zubů.
● Je vynikajícím mentálním stimulem, který doplňuje každodenní fyzickou aktivitu a trénink.
● Pomáhá předcházet nudě a vyhledávání pozornosti pečovatelů nečekanými způsoby, jako je nucení dětí ke hře nebo krádežím věcí.
● Poskytování žvýkaček může psovi pomoci naučit se chovat klidně, když přijde návštěva nebo použije klec či pelíšek.
● Často pomáhá léčit separační úzkost
Složení
jelení kůže 95,0 % králičí 4,0 % rakytník 0,5 % probiotika 0,5 %
Analýza složení
hrubý protein 92,8 %
hrubý tuk 2,9
hrubý popel 2,1
hrubá vláknina 0,7
Metabolická energie
3700 kcal/kg
Stáří zvířete v zájmovém chovu
Štěňata a mladí psi
Krmná doporučení
Pamlsek určený pro štěňata. Doporučuje se podávat 1-2 žvýkačky denně. Přípravek podávejte mezi jídly a zajistěte psovi přístup k čerstvé vodě. Podávejte psovi pouze pod dohledem.
Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě.
Recenze
Nikdy znaleziono żadnych názoru
Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku
Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.